Agenda

Presentació de l'itinerari literari Castell de Requesens

03-03-2018 | A les 11.30 h
Castell de Requesens

Des de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona ens plau de convidar-vos a la presentació pública de l'itinerari literari Castell de Requesens, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de març a les 11.30 hores.

L'itinerari Castell de Requesens, a cura de l'historiador Lluís Serrano, publicat amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Jonquera, el Paratge d'Interès Nacional de l'Albera i la família propietària del castell, va esdevenir el número 13 de la col·lecció d'itineraris literaris autoguiats que publica de manera regular la Càtedra de Patrimoni Literari.

La presentació de l'itinerari comptarà amb els parlaments Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera; Mariàngela Vilallonga, directora de la Càtedra de Patrimoni Literari; Conxita Esteba, en representació de la propietat; i el curador de l'edició, Lluís Serrano. Després de la presentació, es realitzarà el guiatge d'una part del recorregut, durant el qual es llegiran alguns dels textos inclosos a l'itinerari.