Agenda

Poesia cantanda de Maria Àngels Anglada

16-09-2020 | A les 19.00 h
Centre Cultural la Mercè (Girona)

Del poema a la cançó és un cicle sobre poesia i música, sobre com els músics d’avui interpreten la poesia de tots els temps. D'aquesta manera, amb el cicle "Del poema a la cançó", podrem descobrir els universos literaris d'alguns poetes emblemàtics i també aprofundirem en el camí del cantautor per acostar-se a la poesia.

La primera conversa del cicle "Del poema a la cançó" 2020 tracatarà sobre la poesia de Maria Àngels Anglada, poeta, novel·lista, crítica i assagista literària catalana, una de les escriptores catalanes més rellevants del segle XX. Aquesta conversa comptarà amb la participació de Josep Tero, cantautor català i un dels màxims exponents de l'anomenada "segona generació" de la cançó en català, i Anna Perera, directora adjunta de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona.

La sessió sobre la poesia cantada de Maria Àngels Anglada tindrà lloc el dimecres 16 de setembre, a partir de les 19.00 hores, al Centre Cultural La Mercè de Girona. L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament i reservar plaça a l'adreça electrònica emhu@ajgirona.cat, indicant nom i cognoms.