Agenda

Lliurament del II Premi Verdaguer de Recerca

16-12-2020 | A les 16.00 h
Casa Museu Verdaguer (C. Major, 7)

El dimecres dia 16 de desembre, a les 4 de la tarda, es farà públic el veredicte del II Premi Verdaguer de Recerca en un acte retransmès en streaming des de la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles (Youtube de la Fundació Jacint Verdaguer).

En l’acte es podrà conèixer la resolució del Jurat i comptarà, entre altres, amb la intervenció musical de Neus Borrell i Miquel Joan interpretant, des de la Casa Museu, el seu darrer treball amb poemes de Jacint Verdaguer. 

El II Premi Verdaguer de Recerca el convoca la Fundació Jacint Verdaguer amb el suport del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UVic -UCC), amb l’objectiu de fomentar la investigació sobre la figura i l'obra de Jacint Verdaguer.

El premi té una durada de dos anys i una dotació de 12.000€. El treball resultant serà publicat dins la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica de Verdaguer Edicions seguin els criteris d’edició de la Societat Verdaguer.