Agenda

Les històries naturals de Joan Perucho

25-05-2020 | -
Online

La ILC se suma a aquestes comunitats virtuals de lectors creades pel Departament de Cultura amb sis clubs de lectura dedicats a les commemoracions d'enguany, Any Josep Carner i Any Joan Perucho.

Els materials per seguir les lectures seran facilitats per la Institució o bé es podran obtenir digitalment a través de l'eBiblioCat una vegada iniciat el club. 

Durant aquesta primera prova pilot hi hauran sis lectures. La segona lectura impulsada per la Institució en el marc de la commemoració de l'Any Joan Perucho serà Les històries naturals, de Joan Perucho amb moderació de Julià Guillamon. La lectura començarà el 25 de maig.

A més de Les històries naturals, també es llegirà l'adaptació en còmic del Llibre de cavalleries i Els homes invisibles, tres de les noves edicions que s'han publicat amb motiu de l'Any Perucho.

Informació completa i calendari dels sis clubs de lectura

Per participar en aquestes comunitats és necessari descarregar-se l'aplicació mòbil Tellfy (disponible per a IOS i Android) i crear-se un usuari. La versió d'escriptori s'està desenvolupant i de moment només s'ofereix en castellà i anglès. Per usar Tellfy des de l'ordinador és imprescindible seguir aquestes instruccions (dos minuts): haver-se descarregat primer l'aplicació, haver-hi accedit a través del mòbil i en acabat sol·licitar l'admissió a cada grup.