Agenda

“Laberints”, programa d’entreteniment

17-10-2019 | A les 17.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Presentació de “Laberints”, un programa d’entreteniment que es començarà a emetre a partir del 24 d’octubre a les 23.00 al Canal 33. Es tracta d’un collage elaborat a partir d’imatges d’arxiu de TV3 i del Canal 33 que combina entrevistes, actuacions musicals i gags humorístics. La conversa és el principal estímul i l’element de continuïtat durant els trenta minuts que dura l’emissió. En cada capítol “Laberints” convida l’espectador a fer un recorregut volgudament fortuït per un territori emocional concret. En aquest sentit, l’atzar, la fama, la vida, la vocació, el treball, l’èxit i el fracàs, el menjar, la llibertat, la bellesa, el desconegut, són alguns dels temes monogràfics que es tractaran setmana rere setmana, en les diferents emissions del programa.
Per a la realització de “Laberints” s’han visionat més de dos mil programes emesos entre el 1983 i el 2006. En tretze capítols, “Laberints” dona veu a uns tres-cents cinquanta personatges. Joan Brossa és un dels personatges que hi figura de manera recurrent.
Durant la presentació, es projectarà una petita mostra dels diferents capítols de la sèrie i dos fragments, de quinze minuts cadascun, dels capítols “Laberints de l’atzar” i “Laberints de Llibertats”, dos temes molt presents en l’univers brossià.

L’acte anirà a càrrec de Manuel Guerrero, comissari de l’Any Joan Brossa; Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya; Josep Perelló, professor de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, i Ramon Millà, realitzador audiovisual. Aquesta activitat tindrà lloc a la seu de la Fundació Joan Brossa, és gratuïta i no cal fer-hi reserva prèvia.

  • Laberints

    Laberints