Agenda

‘La xarxa al bosc. Joan Brossa i la poesia experimental, 1946-1980’

16-05-2019 | A les 18.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Inauguració de l'exposició temporal ‘La xarxa al bosc. Joan Brossa i la poesia experimental, 1946-1980’ a la seu de la Fundació Joan Brossa comissariada per Eduard Escoffet. Aquesta mostra repassa les diverses tendències de la poesia experimental a Europa i Amèrica entre els anys 1946 i 1980, el mateix moment en què Joan Brossa desenvolupa el seu llenguatge poètic. Serà un dels projectes més destacats de l’Any Brossa. L’exposició es podrà visitar fins al 29 de setembre i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

Amb motiu de l'obertura d'aquesta exposició, la Fundació Joan Brossa presentarà un nou espai a la seva seu, el Gabinet Brossa, que acollirà una mostra permanent sobre Brossa que complementarà els materials de l’exposició i alhora donarà una visió completa de la creativitat del poeta.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc dijous 16 de maig a les 18h., coincidint amb la clausura del Festival Barcelona Poesia i es podrà visitar fins al 29 de setembre, de dimarts a diumenge, de 16 a 21h.