Agenda

La poesia escènica de Joan Brossa

29-01-2019 | A les 19.00 h
Escenari Joan Brossa en el marc de l’Any Brossa

Presentació dels tres nous volums d’obra teatral editats per Arola Editors: Poesia escènica XVI: A la recerca d'un mateix, Poesia escènica XVII: Els 50 cap per avall, Poesia escenica XVIII: La realitat i les seves substitucions. L’acte serà presentat per Glòria Bordons, vicepresidenta d’estudis de la Fundació Joan Brossa, i comptarà amb la participació d’Alfred Arola, director d’Arola Editors, i Núria León, Héctor Mellinas i Albert Mestres, prologuistes dels nous volums. L’edició de la poesia escènica completa de Joan Brossa té per objectiu posar a disposició del públic lector tota l’obra teatral del poeta en petits volums que en facilitin la lectura i la representació. Així doncs, la intenció és la de fer reviure la poesia escènica del poeta des de la mateixa concepció que ell en tenia: «jo entenc el teatre com una activitat retreta dintre regions poètiques».

Durant la presentació es farà la lectura dramatitzada de «La sorra i l’acadèmia» dirigida per Oriol Bertran amb la participació de Mariona Esplugues, Pol Forment, Albert Miró i Sara Rodríguez. Aquesta peça figura al volum Poesia escènica XVI: A la recerca d’un mateix i engega el cicle de lectures dramatitzades a partir de textos brossians que tindrà lloc a l’Escenari Joan Brossa en el marc de l’Any Brossa.

Aquesta activitat és gratuïta i no cal reservar prèviament. Per a més informació, envieu un correu electrònic a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat.