Agenda

La Peralada Medieval. Ruta literària

11-03-2023 | -
Oficina de Turisme · Centre de Turisme Cultural Sant Domènec

VISITA GUIADA

Peralada és una de les poblacions medievals més importants de l’Empordà. El seu llegat historicocultural és present en els carrers plens d’encant de la vila. A través d’un recorregut pels indrets més emblemàtics del poble, aprendrem com era la vida en l’època medieval així com el llegat del seu fill més il·lustre: Ramon Muntaner.

Aquesta visita al centre històric inclou l’entrada al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec (Museu de la vila) on descobrirem, entre moltes coses, el claustre romànic (dels s. XI – XII) i les restes de l’oppidum iber. Entrarem també a l’església de Sant Martí, on coneixerem l’evolució arquitectònica d’aquest antic temple parroquial. Passejarem per carrers i places més importants tot descobrint la casa natal de Ramon Muntaner o la mítica horta on Na Mercadera va vèncer el soldat de l’exèrcit francès.

Duració: 90 minuts
Preu: 6 € per persona (menors de 10 anys gratuït)
Punt de trobada: Oficina de Turisme · Centre de Turisme Cultural Sant Domènec.
Important: reserva prèvia obligatòria, amb un mínim de participants necessaris. Pagament en efectiu.Fora d'aquest horari es realitzen visites privades concertades, amb disponibilitat de varis idiomes. Per més informació pot contactar amb l'Oficina de Turisme de Peralada.


INFORMACIÓ I RESERVES:
Oficina de Turisme de Peralada
T.972 53 88 40 · WhatsApp 635 18 49 88
Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: oficina.turisme@peralada.cat