Agenda

La Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes

04-07-2020 | A les 10.00 h
Fundació Miquel Martí i Pol (C. Costa del Ter). Roda de Ter

La Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes de la seu a partir de dissabte 4 de juliol amb visites comentades, itineraris literaris i activitats a l’aire lliure

La Fundació Miquel Martí i Pol va inaugurar la seu el juny de 2019, ara fa tot just un any. Durant el 2019 van passar per la Fundació, entre tallers i rutes per a escolars i públic general en les activitats, més de 4.700 persones. El 2020, marcat per la COVID-19, ha provocat que la Fundació, que encara no tenia un horari de visites, s’hagi d’adaptar a les noves circumstàncies: obrirà, endemés dels dies laborals, el primer dissabte de cada mes per atendre el públic que vulgui conèixer la vida i obra d’un dels autors més emblemàtics del segle XX, així com també el context de represa cultural després de la Guerra Civil.
Des de la Fundació s’ha preparat una visita comentada per al visitant que compta amb la visita guiada per l’exposició permanent, en què es poden veure els objectes personals de l’autor, originals de la seva obra, etcètera, i un itinerari fins la fàbrica La Blava, que queda ben a prop de la Fundació. Aquestes visites es faran tots els dissabtes, la primera a 2/4 d’11 del matí i la segona a les 12 del migdia (ara, per motius de seguretat, amb reserva prèvia obligatòria). La 2 visita es pot completar amb una passejada pel casc antic de Roda de Ter, el seu passeig pel Ter, el carrer Verge del Sòl del Pont, el pont vell i fer un tomb fins al Museu Arqueològic de l’Esquerda, un altre punt de referència del municipi.
La visita comentada i l’itinerari compten amb la recitació de textos poètics per part del personal que fa el guiatge.

Reserves:
Envieu un missatge electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat o truqueu al número 93 850 03 55 (si no us poden atendre deixeu un missatge al contestador amb un número de telèfon de contacte).
Més informació a www.miquelmartiipol.cat / montse.caralt@miquelmartiipol.cat

  • La Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes

    La Fundació Miquel Martí i Pol obre les portes