Agenda

La Càtedra de Patrimoni Literari imparteix conferències sobre Carles Fages de Climent a instituts

21-01-2019 | -
Institut Castell d'Estela d'Amer

La Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent ha col·laborat un any més amb l'Institut de Llengua i Cultura Catalanes de la Universitat de Girona per tirar endavant el programa de conferències a centres de secundària de les terres gironines pel curs 2018-2019.

En aquesta ocasió, la Càtedra de Patrimoni Literari ofereix una conferència sobre Fages de Climent per celebrar la commemoració oficial de l'Any Fages de Climent. La conferència Fages de Climent, el poeta de l'Empordà està especialment dirigida a estudiants de batxillerat. La conferència repassa la biografia de Fages de Climent, bo i relacionant-la amb la seva obra literària, de la qual s'explicaran els temes, estils, motius i recursos literaris més rellevants que conté. Així mateix, es farà explícita la relació de l'obra de Fages de Climent amb el territori i el paisatge, especialment el de l'Empordà, atesa la forta vinculació de l'autor amb aquesta contrada.

Al llarg del mes de gener, s'oferirà la conferència Fages de Climent, el poeta de l'Empordà, als quatre centres de secundària següents:

9 de gener. Instutut Narcís Monturiol de Figueres

18 de gener. Institut de Tossa de Mar

21 de gener. Institut Castell d'Estela d'Amer

30 de gener. Institut de La Jonquera