Agenda

'L'escriptura en el relat artístic' i 'La poesia sempre tindrà un plat a taula. Ceràmiques d'Eulàlia Sayrach i Muñoz de Morales'

01-03-2023 - 31-03-2023 | -
Fundació Palau, Caldes d'Estrac

Podeu gaudir de les nostres sales d’exposició permanent “Un pare pintor i un fill poeta” i “Estimat Picasso” i de les següents exposicions temporals:

'L'escriptura en el relat artístic', una exposició comissariada per Mercè Alsina, amb la participació de les artistes Marla Jacarilla, Alicia Kopf, Anna Dot, Laura Torres, Rita Puig-Serra, Almudena Lobera i Irene Solà. Amb plantejaments que s’entrecreuen i altres que es dispersen, els treballs d’aquestes autores són fruit de l’experimentació i la fragmentació del jo, tal com Susanna Rafart s’ha referit al camp de coneixement de Josep Palau i Fabre. Fins al 10 d'abril.

'La poesia sempre tindrà un plat a taula. Ceràmiques d'Eulàlia Sayrach i Muñoz de Morales'. Presentem una exposició dels treballs en ceràmica de l’artista Eulàlia Sayrach i Muñoz de Morales, realitzats en diàleg amb els poemes d’Alexandre de Riquer, de Martí Boada i d’Olga Xirinacs. Inaugurem el 25 de març a les 12h del migdia. Fins al 21 de maig.