Agenda

L’Escala Vila del Llibre

28-02-2020 | -
L’Escala

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya instal·larà el seu festival literari a l’Escala el 28 i 29 de febrer i l’1 de març. Al voltant del mercat d’editorials, hi tindran lloc totes les activitats del festival, presentacions, recitals poètics, col·loquis, espectacles, tallers i exposicions per a tots els públics. 

La Vila del Llibre s’inaugurarà divendres 28 de febrer amb Marta Pessarrodona, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2019, que repassarà en una conversa literària la seva trajectòria. 

Durant el cap de setmana protagonitzaran actes, entre molts d’altres, poetes com Enric Casasses, que farà un recital de poesia pròpia i de versos de Víctor Català; els flamants guanyadors dels premis Proa, Sant Jordi i Prudenci Bertrana de novel·la, Jordi NopcaDavid Nel·lo i Montse BarderiNajat El HachmiCarles DuarteXavier PlaMita CasacubertaJordi RaventósAlbert GassullJordi Agut .... També hi haurà lloc per celebrar les commemoracions, tant les catalanes, amb l’Any Perucho i l’Any Carner i els seus respectius comissaris, Julià Guillamon i Jaume Coll; com les internacionals, amb el centenari de tres monstres de la ciència-ficció com Isaac Asimov, Ray Bradbury i Frank Herbert.

Podeu consultar el programa sencer en aquest enllaç: www.viladelllibre.cat/lescala/ 

 

  • 	L’Escala Vila del Llibre

    L’Escala Vila del Llibre