Agenda

Jornades Miquel Martí i Pol 2022

12-11-2022 | A partir de les 10.00 h
Roda de Ter i Manlleu

10 del matí
Fundació Miquel Martí i Pol
Roda de Ter

Sessió de Triescape Miquel Martí i Pol i Roda de Ter. Sessió del joc triple (gimcana, geocerca i joc d’escapada) per a un grup de 6 persones. Amb inscripció prèvia a fundacio@miquelmartiipol.cat / 938500355. Preu: 10€. Gratuït per als Amics de la Fundació.

8 del vespre
Fundació Miquel Martí i Pol
Roda de Ter

«Amb veu pròpia. Accions poètiques». Espectacle «Esllavissada» amb Xevi Pujol i Xavi Lloses. El poeta Xevi Pujol i el músic i performer Xavi Lloses s'han trobat en la ficció esllavissadissa del vers, la vibració i l'acció escènica per embolcallar-nos en una experiència immersiva que ho transfigura tot. So, música, paraula i moviment es trenen al voltant nostre i per dins nostre. La realitat no tornarà mai més a ser la mateixa. El somni, tampoc. I encara tot ressona «en l'aliment desert», en «aquest úter imprevist / que ens estreny els ossos del cap». Gratuït.

2/4 de 8 del vespre
Torelló
Museu de la Torneria

Poesia i cinema. Projecció de la pel·lícula «L’enterrament», de Biel Arderiu, i recital de poesia de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli a càrrec del poeta i rapsode Gabriel Salvans.
Acte organitzat pel Museu de la Torneria de Torelló i l’Ajuntament de Torelló

  • Scape room Miquel Martí i Pol. Foto: La Vola

    Scape room Miquel Martí i Pol. Foto: La Vola

  • Xevi Pujol i Xavi Lloses. Foto: Judith Casas

    Xevi Pujol i Xavi Lloses. Foto: Judith Casas

  • Poeta Gabriel Salvans. Foto: Gabriel Salvans.

    Poeta Gabriel Salvans. Foto: Gabriel Salvans.

Arxius adjunts: