Agenda

Jornades Miquel Martí i Pol 2021

13-11-2021 | A les 11.00 h / A les 20.0 h
Fundació Miquel Martí i Pol, Roda de Ter

TALLER «FEM UNA CANÇÓ» I CANTADA D’ÀNANES
Hora: 11 del matí
Lloc: Fundació Miquel Martí i Pol, Roda de Ter

Crearem una cançó entre tots els participants mitjançant dinàmiques i jocs. Activitat dirigida a famílies amb infants que tinguin més de 5 anys. No cal tenir coneixements musicals.

El taller l’imparteixen Mariona Castells, impulsora del projecte «Ànana, cada vida una cançó» i Anna Miralpeix, músic i poeta.

Activitat amb inscripció prèvia obligatòria fins al dia abans a fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55. Places limitades. Gratuït.


CONCERT. JU MUSICA ELS POETES
Hora: 8 del vespre
Lloc: Teatre Eliseu, Roda de Ter

JU (Judith Puigdomènec) ha creat un espectacle únic en el qual posa veu a poetes, i ho fa acompanyada del violí de Coloma Bertran i de la guitarra de Ricard Puigdomènech.

JU posa veu a poetes com ara Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d’altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d’un violí i de l’harmonia dels acords d’una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.

JU ens ofereix un directe on l’emoció està present en connexió amb les paraules, l’expressió del so i del moviment, creant un entorn sonor íntim i proper. En aquesta ocasió única incorpora a l’escena peces clàssiques tant del folklore local com internacional, que formen part de la nostra història i de la nostra cultura.

Amb la seva veu càlida i plena de registres, JU ens  presenta un concert exclusiu de cordes que es materialitza a través de la sonoritat de les melodies i que pren forma a través de la paraula i el vers.

Accés preferent amb inscripció prèvia a fundacio@miquelmartiipol.cat / 93 850 03 55. Gratuït.


Podeu descarregar el programa complet de les Jornades Miquel Martí i Pol 2021 aquí.

Arxius adjunts: