Agenda

Joc triple: gimcana, geocerca i joc d’escapada

15-04-2023 | A les 10.00 h
Fundació Miquel Martí i Pol, Roda de Ter

Hora: 10 del dematí. Durada: 2 hores i mitja aproximadament.
Lloc de trobada: Fundació Miquel Martí i Pol.

Preu: 60€ per grup. El triescape està pensat per a grups de 6 persones.

A qui va dirigit: per a grups d’adults i per a grups familiars (a partir de 7-8 anys).

Reserves: Fundació Miquel Martí i Pol / 93 850 03 55 / fundacio@miquelmartiipol.cat

 

El poeta Miquel Martí i Pol neix i viu tota la seva vida a Roda de Ter. Treballa durant 29 anys a les oficines d’una fàbrica tèxtil i publica més de 30 llibres, la majoria de poesia. És una persona molt implicada en la cultura, la llengua catalana i la lluita obrera però les autoritats de l’època sovint li fan la guitza! Podem comptar amb tu perquè Martí i Pol continuï essent la veu d’un poble amb la seva poesia?

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 1,3 quilòmetres. Una activitat per descobrir la vila natal del poeta mentre passes una sèrie de proves d’enginy. El premi final? Descobrir quin és l’objecte que s’amaga en aquesta població! El punt de partida és la Fundació Miquel Martí i Pol.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit de 1,4 quilòmetres. Amb la gimcana ja sabràs quin és el tresor i ara et proposem trobar-lo a partir d’unes pistes de geocaching mentre coneixes l’entorn natural i industrial de Roda de Ter. T’hi veus amb cor? Dirigeix-te al cementiri i comença el joc!

Joc d’escapada

45 minuts de durada a l’interior de les Cases de la Blava (Fundació Miquel Martí i Pol). Tant si acostumes a fer escape rooms com si mai n’has fet cap, supera el repte amb valentia! Tens 2 espais i 8 proves per investigar qui va amagar l’objecte clau d’aquesta història.