Agenda

III Concurs de Corrandes de Folgueroles

01-05-2023 | A les 15.00 h
Escola municipal, Folgueroles

Nova edició del Concurs de Corrandes de Folgueroles organitzat per l’Institut Escola Mn Cinto. La convocatòria per participar al III Concurs de Corrandes s'obre el 25 d'abril i es tancarà el diumenge 7 de maig. Es tracta d'un concurs públic on pot participar tothom: l'alumnat de l'institut-escola, la gent de Folgueroles i la gent de tot arreu. Un concurs amb premis! L'Ajuntament de Folgueroles col·labora amb el concurs i patrocina una sèrie de premis: 2 per la categoria de Primària, 2 per la categoria d'ESO i 2 per la categoria d'adults. D'aquest III Concurs de Corrandes de Folgueroles sortiran 1 Enfilador major (categoria adults) i 2 Enfiladors fadrins (guanyadors Primària i ESO).

Per participar al concurs només cal enviar un vídeo d'uns 20 segons, gravat en horitzontal, cantant una corranda. Aquest any la temàtica del concurs és, en sintonia amb la Setmana Verdaguer, l’amor. Per tant, totes les corrandes que es presentin al concurs han de tenir com a fil conductor aquest tema. L'encarregat de seleccionar les corrandes guanyadores és el Jurat del concurs. 

Paral·lelament, a l’Institut escola el dia 11 de maig, de les 15h a les 15 h, es farà la II Mostra de glosa d’alumnes - Combat de corrandes, que s’hauran preparat a través d’uns tallers de glosa amb el Cor de Carxofa. 

#corrandesfolgueroles #corrandescarolino #concursiemossencinto