Agenda

'Homenatge a la poesia: Manuel de Cabanyes i Palau i Fabre'. Lectura encadenada

23-04-2017 | 10 h
Jardins de la Masia d’en Cabanyes, Vilanova i la Geltrú

Un any més el “Centre d’interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes”  de la Masia d’en Cabanyes commemora la Diada de Sant Jordi amb aquesta proposta participativa, que, com ja és habitual en les darreres edicions, enguany se suma a la commemoració de l’Any Palau i Fabre en la difusió de la seva obra poètica. 

Lectures de Cabanyes i Palau i Fabre que se sumaran a la lectura lliure, en homenatge a la poesia, amb la participació de les persones que vulguin posar-hi la seva veu.

Celebrem l’homenatge amb la convicció que el reconeixement i la memòria dels nostres poetes i poetesses,  la poesia encadenada , la creació literària i la participació ciutadana  - a la casa on va viure i va escriure  Manuel de Cabanyes – ens acosten a la figura de Manuel de Cabanyes i als poetes i poetesses que ens conviden a una lectura sobre la ciutat i el país.

A les 11h, es realitzarà l’activitat familiar “Converteix-te en un pintor romàntic”, adreçada especialment a infants de 6 a 11 anys, on a partir de l’observació dels quadres del romanticisme podran expressar la seva creativitat en un taller de pintura. Per aquesta activitat cal realitzar reserva prèvia.

Més informació AQUÍ