Agenda

Finalitza el termini de recepció d'originals del Premi de Narrativa de ciència-ficció, Manuel de Pedrolo, ciutat de Mataró

25-05-2018 | -
Ajuntament de Mataró

Ja s’han obert les bases per a la 16a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró. El concurs està organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia i està dotat en 2.500 €.

Poden participar majors de 16 anys que no hagin resultat guanyadors de les darreres 4 edicions. La temàtica, sempre lligada a la ciència-ficció, és lliure i el relat ha de tenir una extensió entre 150 i 200 pàgines.

Els treballs concursants s’han de presentar a les oficines de la Direcció de Cultura entre els dies 18 i 22 de maig del 2016. El jurat està format per membres de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia i membres del grup organitzador de les Trobades de Ciència-Ficció a Mataró. El veredicte es donarà a conèixer abans del 26 de setembre del 2016.

La Direcció de Cultura acordarà l’edició de la novel·la premiada a la col·lecció de Ciència - Ficció de Pagès editors amb una tirada inicial de 1.500 exemplars.

Més informació AQUÍ.

Arxius adjunts: