Agenda

Festa Verdaguer 2023 al MUHBA, Vil·la Joana

13-05-2023 | Durant tot el dia
MUHBA, Vil.la Joana

A les 12.30h
Verdaguer i Barcelona

El 13 de maig a les 12:30h, visita comentada per les sales de Vil·la Joana, dedicades a Jacint Verdaguer i a la Barcelona que trepitjà, que el plorà i l’homenatjà després de la seva mort. 

Preu: 5€, amb reserva prèvia.

A les 17 h
La força de Verdaguer

El 13 de maig a les 17h hi haurà una activitat múltiple centrada en l’art i poesia. Serà al MUHBA Vil·la Joana i consistirà en la presentació d’un llibre, un disc i una projecció.

Presentació del llibre Exorcisme. Història d’una pintura (Roure Edicions), de Neus Dalmau, amb pròleg d’Arnau Puig i epíleg de Dolors Miquel. Els seus exemplars són numerats.

Presentació del disc. Finalitzada la presentació del llibre, Verdaguer cedirà el pas a Ramon Llull amb la presentació del disc Cantata de Randa, de Salvador Brotons i Neus Dalmau.

Projecció del curtmetratge. Clourà l’acte la presentació del curtmetratge L’àngel de Lloret, dirigit per Neus Dalmau, amb Fermí Reixach en el paper de Verdaguer i Joan Pau Romaní donant veu a l’àngel. Els textos són de Jacint Verdaguer i Walter Benjamin i la música de Bernat Vivancos. 

L’entrada a l’acte és gratuïta.

A les 19 h
J.S. Bach i la poesia

Concert i recital amb la música de J.S. Bach i la poesia de Christian Friedrich Henrici “Picander” (1700-1764), poeta alemany i llibretista seu, acompanyada de textos de Jacint Verdaguer i Guerau de Liost. La traducció de Picander al català, la selecció de la resta dels textos i el recitat aniran a càrrec de Miquel Desclot. Serà el 13 de maig, al MUHBA Vil·la Joana, a les 19h.

Entrades a la venda al Festival Bachcelona: http://fundaciobachcelona.koobin.com/bach-profa-dansa-i-poesia

  • Festa Verdaguer 2023

    Festa Verdaguer 2023

Arxius adjunts: