Agenda

Festa Verdaguer

17-05-2019 | Durant el dia
Folgueroles

- A les 9.30 h Descoberta de plaques

Carrer Font de la Sala.

La descoberta de plaques és una activitat emblemàtica de la Festa Verdaguer. Cada any es col·loca un placa amb uns versos del poeta a un dels carrers o places del municipi. Enguany, el lloc escollit és al Font de la Sala, els versos són de «La Lluna», el poema que dóna sentit a la imatge de la Festa Verdaguer 2019 i els encarregats de descobrir-les, els alumnes de l’escola Mn. Cinto de Folgueroles. 

- A les 15.00 h Maleïda 1882, rodant!

Anualment, l’escola Mn Cinto desenvolupa un projecte amb motiu de la Festes Verdaguer. Aquest 2019, en un treball estret entre l’escola i la Casa Museu tots els cicles educatius treballaran Verdaguer a partir de la pel·lícula documental Maleïda 1882. Acabarem visionant el curtmetratge editat pels mateixos alumnes i el director, Albert Naudin. Així, mateix, tots els cursos de l’Escola Mn. Cinto de Folgueroles (230 alumnes) visiten la Casa Museu en el marc del projecte educatiu ‘Maleïda 1882' (EI, les flors; CI, oficis i vestits; CM, toponímia i transports; CS, fem un curtmetratge). Els alumnes de CS també han assistit al rodatge de l’Enigma Verdaguer, rodat a Folgueroles el dia 1 d’abril. 

- A les 20.00 h Presentació de Roser de tot l’any

A càrrec de la curadora de l’obra, M. Carme Bernal. Amb la rapsoda Margarida Tió i el verdaguerista i revisar de l’obra, Ramon Pinyol. L’obra s’incorpora a la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica (OCEC) de Verdaguer Edicions. 

Arxius adjunts: