Agenda

Exposicions dins l'Any Gabriel Ferrater a la Pahissa del Marquet. Arts-Lletres-Natura

03-09-2022 - 30-09-2022 | A les 18.00 h
La Pahissa del Marquet. Arts-Lletres-Natura, Sant Llorenç Savall

A les 18 h Inauguració de les exposicions:

•      Sala II "Aniversari" de Gabriel Ferrater. Obres, textos, vídeos i documents que ens mostren la faceta d’artista i crític d’art d’aquest autor i que evidencien com aquesta pràctica intel·lectual i estètica també basteix la seva poesia. A cura de Jordi Cornudella, comissari de l’Any Gabriel Ferrater. Del 3 de setembre al 23  d'octubre.

•      Sala I: "Les dones i els dies", interpretacions artístiques contemporànies de l’obra de Gabriel Ferrater. Obres que les artistes Mar Arza, Marta Darder, Èlia Llach i Montsita Rierola han realitzat, especialment per aquesta exposició, a manera de diàleg amb la poesia i els textos de Gabriel Ferrater. A cura de Jordi Cornudella i d'Ester Xargay.

20.30 h Cloenda a càrrec Jaume Geli. L'artista durà a terme l'acció "Beure la veu, buscar el bosc, encendre la nit" al voltant del Marquet de les roques i dins el bosc circumdant a la Pahissa. Poesia immersiva de llums i ombres que forma part de la instal·lació, homònima que s'exhibeix als espais Pati i Escala de La Pahissa del Marquet fins al 23 d'octubre.


Del 3 de setembre al 23  d'octubre.

  • Exposicions dins l'Any Gabriel Ferrater a la Pahissa del Marquet. Arts-Lletres-Natura

    Exposicions dins l'Any Gabriel Ferrater a la Pahissa del Marquet. Arts-Lletres-Natura