Agenda

Estellés en minúscula

23-03-2018 | A les 09.30 h
Biblioteca Pública Municipal, Burjassot

Els pròxims dies 20, 21, 22 i 23 de març hi haurà un contacontes dedicat a la figura del poeta Vicent Andrés Estellés.

L’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, en col·laboració amb la Biblioteca Pública Municipal, i dins el marc d’actes en honor i record a la memòria del poeta Vicent Andrés Estellés (#25VAE), organitza l’activitat  de contacontes Estellés en minúscula.

El contacontes tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal els dies 20, 21, 22 i 23 de març, en horari de 9.30 a 11.00 hores. Els cursos als quals va adreçada l’activitat són tercer, quart, cinqué i sisé de primària. El llibre que es llegirà és La vida contada a un nen del veïnat de Vicent Andrés Estellés, Andana Editorial.

El contacontes consisteix en dues activitats conjuntes: es llegiran diferents poemes del llibre i, en relació a aquests es farà una activitat manual o de psicomotricitat. L’objectiu és que els xiquets i les xiquetes de Burjassot ho passen bé, gaudisquen d’una bona estona de contacontes i coneguen la figura de Vicent Andrés Estellés.

Més informació al web: www.burjassot.org/aviva, www.burjassot.org/25vae/, a l’a/e d’Aviva Burjassot aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

  • Estellés: 25 anys sense el poeta

    Estellés: 25 anys sense el poeta