Agenda

'Ens va fer Joan Brossa’

17-06-2019 | A les 18.00 h
Fundació Joan Brossa, Barcelona

Sessions del cicle de converses ‘Ens va fer Joan Brossa’ a l’entorn de la figura de Joan Brossa que es realitza durant tot l’Any Brossa. En aquests diàlegs es conviden amics, creadors i estudiosos de Joan Brossa que hagin tingut una relació estreta i important amb el poeta i es posen en diàleg amb altres creadors i investigadors actuals que es reconeixen influenciats per l’obra de Brossa per tal d’evidenciar el caràcter intergeneracional de Joan Brossa.

Aquest cicle està organitzat i coordinat per la Fundació Joan Brossa i la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del diari digital de cultura Núvol.

 

Novena sessió (17 de juny) amb:

Biel Mesquida:  escriptor.

Ester Xargay: poeta. Vídeo-artista i agitadora cultural.

 

Aquestes activitats són gratuïtes i tindran lloc a la seu de la Fundació Joan Brossa. No cal inscripció prèvia.

La sessió del 17 de juny, a més, serà especial atès que comptarà amb la projecció ‘Joan Brossa al seu estudi’, un reportatge fet per Carles Hac Mor, Bàrbara Raubert i Ester Xargay poc abans de morir el poeta i amb la presentació del nou llibre de  Xargay Desintegrar-se, editat per Meteora, i de la publicació coral Lletres de Carles Hac Mor, imatges d’un iconoclasta, amb la companyia de Margalida Pons.

  • 	'Ens va fer Joan Brossa’

    'Ens va fer Joan Brossa’