Agenda

"El Vendrell.L’època daurada: Casals, Fenosa, Guimerà i Nin". Exposició al Palau Robert

01-08-2020 - 31-08-2020 | -
De 9.00 a 20.00 h

El Palau Robert recorda a Pau Casals, Apel·les Fenosa, Àngel Guimerà i Andreu Nin, quatre figures rellevants del Vendrell, a l’exposició “El Vendrell. L’època daurada: Casals, Fenosa, Guimerà i Nin”, del 29 de juliol al 4 d’octubre, a la Sala 1 i al Jardí del Palau Robert.

L’exposició té un espai dedicat a cada un dels personatges, amb una representació de les seves cases i la mostra de la seva sensibilitat humana i creativa i els valors que representen. La directora del Museu Pau Casals, Núria Ballester, ha treballat en l’àmbit dedicat al músic i violoncel·lista Pau Casals, el director de la Fundació Fenosa, Josep Miquel Garcia és el responsable de la presentació que es fa de l’escultor Apel·les Fenosa; la directora de la Casa Museu Àngel Guimerà, Àngels Santacana, ha fet la proposta per a l’espai del dramaturg i poeta, i l’historiador Ernesto Benito ha tingut cura de la figura del periodista, traductor i sindicalista Andreu Nin.

El comissari de l’exposició és Josep Miquel Garcia i l’organitza la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, i l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de la designació com a Capital de la Cultura Catalana durant el 2020.

El Palau Robert és obert de dilluns a divendres de 9h a 20h i l’entrada és lliure. 
L'exposició es podrà veure fins al 4 d'octubre.

  • El Vendrell.L’època daurada: Casals, Fenosa, Guimerà i Nin

    El Vendrell.L’època daurada: Casals, Fenosa, Guimerà i Nin