Agenda

El romanç de 'Les històries naturals'. Espectacle de Carles Belda. Virtual

07-11-2020 | A les 19.00 h
Centre Artesà Tradicionàrius, Barcelona. Plaça Anna Frank, s/n

Joan Perucho va néixer al barri de Gràcia, al carrer Torrent de l’Olla cantonada amb Ramon i Cajal. El dia que es fan els 100 anys del naixement, presentem l’espectacle de Carles Belda basat en Les històries naturals amb artistes convidats.

En Carles Belda, ara Onofre de Dip, ara Antoni de Montpalau, ara el General Cabrera, narrarà, sonarà l'acordió, llegirà i cantarà per fer-nos viatjar del Maestrat a Cerdanya, tot passant per Pratdip, Barcelona, Gandesa i Berga. Durant una hora seguirem l'apassionant expedició d'un naturalista liberal que frisa per aclarir el misteri d'un vampir carlí. De la maleta-taüt de l'artista brollaran els elements que il·lustraran els estirabots històrics i els dubtes humans que amb tanta gràcia va teixir Joan Perucho a Les històries naturals.

Carles Belda: veu i acordió
Coloma Bertran: violí
Xarli Oliver: percussions i màquines
Berta Ros Roig: projeccions
Toti Toronell: actor
 

A causa de l'actual situació sanitària, l'acte central de l'Any Perucho previst pel dia 7 de novembre a les 19 h es manté sense públic i serà retransmès en directe a través del canal Youtube de la Institució de les Lletres Catalanes.