Agenda

'Dimonis' a La Pietat de Vic

11-11-2021 | -
Església de La Pietat (Vicpuntzero), Vic

El projecte expositiu i instal·latiu DIMONIS. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer és una creació del duet artístic cabosanroque, format per Laia Torrents i Roger Aixut, que han coproduït juntament amb el Festival Temporada Alta, el Grec Festival, el Centre Cultural La Filature Scène-National de Mulhouse, la Fundació Lluís Coromina i la Fundació Jacint Verdaguer. La proposta, presentada per la Fundació Verdaguer, forma part del programa d’exposicions itinerants d’arts visuals 2021-2022 que impulsa el Departament de Cultura.

Els Dimonis de Cabosanroque inicien aquest mes de novembre a Vic el període d’itinerància per sales d’arts visuals, acollits a la nau central de l'església de La Pietat (Vicpuntzero), en el marc de l'XIè Col·loqui Internacional Verdaguer. La mostra estarà oberta al públic de l'11 de novembre al 9 de gener.

El punt de partida de la creació de Cabosanroque és el llibre homònim d’Enric Casasses, publicat el 2014 per Verdaguer Edicions, el segell editorial de la Fundació.