Agenda

Curs de formació: Salvador Espriu a Arenys de Mar

23-11-2019 | De les 9.30 a les 14.30 h
Centre Calissay (Arenys de Mar)

El curs de formació ha estat possible gràcies a un acord entre el Departament d’Educació, el Govern d'Aragó i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català. Neix amb la idea de presentar els diversos centres literaris com a eina i recurs per acostar els autors i la literatura a l’ensenyament. El curs es desenvolupa a tots els serveis territorials de Catalunya i un a la Franja d'Aragó, però a cada indret es dona a conèixer un autor clàssic
diferent.

Dia i hora: 23 de novembre de 2019
Lloc: Centre Calissay, Arenys de Mar


Programa
09.30- 10.30h Benvinguda i presentació d'Espais Escrits i del Centre de Documentació Salvador Espriu, a càrrec de Montserrat Caba. Donarem a conèixer la importància del patrimoni literari i la tasca que es porta a terme des d’Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, per acostar els autors clàssics de la literatura catalana a les escoles. Explicarem el cas del Centre de Documentació Salvador Espriu.

10:30- 11.30h Espectacle Espais enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic, a càrrec de Gemma Sangerman. Un espectacle poètic per descobrir el Mapa Literari Català, una eina que uneix literatura i paisatge i ens acosta més d’un miler i mig d’espais literaris creats a partir de la mirada i l’univers creatiu dels nostres grans autors.

11.30- 12.00h Pausa

12.00 – 14.30h Ruta literària Salvador Espriu al cementiri de Sinera


Inscripcions: A la pàgina de l’xtec. Formació, amb el codi: A000080555. Activitat reconeguda pel Departament d’Educació

  • Programa

Arxius adjunts: