Agenda

Curs de formació: Joan Oliver a Sabadell

30-11-2019 | De 9.00 a 14.00 h
Biblioteca Vapor Badia (Sabadell)

El curs de formació ha estat possible gràcies a un acord entre el Departament d’Educació, el Govern d'Aragó i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català. Neix amb la idea de presentar els diversos centres literaris com a eina i recurs per acostar els autors i la literatura a l’ensenyament. El curs es desenvolupa a tots els serveis territorials de Catalunya i un a la Franja d'Aragó, però a cada indret es dona a conèixer un autor clàssic diferent.

Dia i hora: 30 de novembre de 2019
Lloc: Biblioteca Vapor Badia per inciar la ruta (Sabadell). Casal Pere Quart per la resta de la jornada.


Programa

09.00- 11.30h Ruta literària a càrrec de Cesc Prat i Anton Carbonell

11:30- 12.00h Pausa

12.00- 13.00h Presentació de la xarxa de patrimoni literari català, Espais Escrits, i la Colla de Sabadell, a càrrec de la Comissió de la Colla de Sabadell. Donarem a conèixer la importància del patrimoni literari i la tasca des d’Espais Escrits. Explicarem el cas de la Comissió de la Colla de Sabadell. I convidarem dos professors de secundària que han tractat la Colla a l'aula.

13.00- 14.00h Espectacle Espais enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic, a càrrec de Gemma Sangerman. Un espectacle poètic per descobrir el Mapa Literari Català, una eina que uneix literatura i paisatge i ens acosta més d’un miler i mig d’espais literaris creats a partir de la mirada i l’univers creatiu dels nostres grans autors.


Inscripcions: A la pàgina de l’xtec. Formació, amb el codi 4000010555. Activitat reconeguda pel Departament d’Educació

  • Programa

Arxius adjunts: