Agenda

Curs de formació: Jesús Moncada a Mequinensa

14-12-2019 | De 9.00 a 14.00 h
Espai Jesús Moncada (Mequinensa)

El curs de formació ha estat possible gràcies a un acord entre el Departament d’Educació, el Govern d'Aragó i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català. Neix amb la idea de presentar els diversos centres literaris com a eina i recurs per acostar els autors i la literatura a l’ensenyament. El curs es desenvolupa a tots els serveis territorials de Catalunya i un a la Franja d'Aragó, però a cada indret es dona a conèixer un autor clàssic diferent.

Dia i hora: 14 de desembre 2019
Lloc: Espai Jesús Moncada, Mequinensa


Programa
09.00- 10.00h Benvinguda i presentació d'Espais Escrits i l'Espai Jesús Moncada. Donarem a conèixer la importància del patrimoni literari i la tasca que es porta a terme des d’Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, per acostar els autors clàssics de la literatura catalana a les escoles.
Explicarem el cas de l'Espai Jesús Moncada.

10:00- 11.00h Espectacle Espais enllà. Els clàssics de la literatura catalana en un clic, a càrrec de Gemma Sangerman. Un espectacle poètic per descobrir el Mapa Literari Català, una eina que uneix literatura i paisatge i ens acosta més d’un miler i mig d’espais literaris creats a partir de la mirada i l’univers creatiu dels nostres grans autors.

11.00- 11.30h Pausa

11.30 – 14.00h Ruta literària Jesús Moncada a Mequinensa, a càrrec de Lurdes Ibarz.


Inscripcions: A la pàgina de l’xtec. Formació, amb el codi 8000130555. Activitat reconeguda pel Departament d’Educació

  • Programa

Arxius adjunts: