Agenda

Concert d'Intèrprets Històrics Catalans

21-10-2021 | A les 19.30 h
Petit Palau, Palau de la Música. Barcelona

Dijous 21 d’octubre a les 19.30 h tindrà lloc al Petit Palau el concert-presentació d'Intèrprets Històrics Catalans (IHC), un projecte creat i desenvolupat per l’Associació Joan Manén, dedicat a recuperar la memòria dels intèrprets catalans més importants del passat. El projecte comença amb la creació d'un web que inclourà 68 intèrprets –violinistes, violoncel·listes, pianistes i cantants– i s'ampliarà amb nous músics i a d'altres apartats instrumentals.

Al concert-presentació hi intervindran Daniel Blanch, president de l’Associació i coordinador del projecte, Miquel Pérez, coordinador de la secció de cant i Josep Maria Rebés, redactor d’IHC.

A l'acte, presentat per Joan Vives, hi participaran els pianistes Josep Maria Colom, Emili Brugalla i Alan Branch, el violoncel·lista Pau Codina, la violinista Inés Issel i el baríton Jan Antem que interpretaran un repertori d'obres relacionades amb els intèrprets històrics. Aquest acte compta amb el suport de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica i el Palau de la Música.

L'entrada és gratuïta, però és imprescindible reservar-la enviant un correu a comunicacio@joanmanen.cat. Un cop fet la reserva, rebreu l'entrada per correu electrònic.