Agenda

Cicle: Noves mirades en Turisme i Patrimoni

14-07-2021 | A les 11.00 h
En línia

El cicle "Noves Mirades en Turisme i Patrimoni", que organitzen conjuntament el Campus Patrimoni Cultural i Natural i el Campus Turisme de la Universitat de Girona, dedicarà la seva propera sessió a la qüestió dels Itineraris, rutes i xarxes patrimonials com a recursos turístics. L'objectiu d'aquest cicle és presentar iniciatives innovadores que posen de relleu els nous usos i direccions que estan emergint a l’entorn d’aquests àmbits en constant transformació. En la sessió que tindrà lloc el proper dimecres 14 de juliol en format virtual es presentaran diversos projectes que tenen com a denominador comú la creació d’itineraris, rutes i xarxes basades en el patrimoni cultural i natural. S’introduirà l’especificitat de cada iniciativa, sigui en format de projecte europeu o com a projecte propi de la Universitat de Girona; i es parlarà també de com el seu desenvolupament i ús esdevé un valuós recurs turístic. 

PROGRAMA

 • 11.00h. Presentació i moderació de la sessió a càrrec de Margarida Casacuberta
   
 • 11.15h. "Literatura, territori i patrimoni: la col·lecció d'itineraris literaris autoguiats de la Càtedra de Patrimoni Literari"
  Anna Perera Roura, Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona
   
 • 11.35h. "PECT Costa Brava-Pirineu de Girona: natura, cultura i intel·ligència en xarxa"
  Raquel Molina, tècnica de l’Agència de Desenvolupament de Ripollès, Area de Turisme
   
 • 11.55h. "Itinerari Europeu dels Jardins Històrics, Itinerari Cultural del Consell d’Europa: el patrimoni viu i compartit dels jardins històrics i la seva contribució al turisme sostenible"
  Ana Rosa Moreno, Technical Manager European Route of Historic Gardens
   
 • 12.15h Torn obert de preguntes
 • 12.35h Finalització de la sessió


L’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia mitjançant el següent ENLLAÇ