Sant Jordi per infants a l’agenda d’abril

08-04-2017

roses fetes per nens

Els llibres i els autors són els grans protagonistes de Sant Jordi. També ho són en els centres que vetllen pels patrimoni literari català i més aquests dies d’abril, amb presentacions, converses literàries i activitats de lleure. Podeu veure-les totes a l’agenda d’abril d’espais Escrits. D’entre totes, i amb motiu de Sant Jordi, avui destaquem les activitats  que s’orienten als més petits, aquelles pensades per fer amb família i adaptades pels aprenents de lector. Hi haurà moltes activitats arreu de Països Catalans, aquí només en destaquem algunes. 

Contacontes com La llegenda del Drac de Quermany , “Contes de Dracs” amb l’Olga Cercós i Contes de “Sant Jordi” a Begur. 

Espectacles com 'El viatge del cigne que volia conèixer el Sol'. (Fundació Jacint Verdaguer, Folgueroles), 'Embrossa't' (Teatre Tantarantana) i l’espectacle infantils dins la Jornada de portes obertes a la Fundació Josep Pla. També a Palafrugell, música amb i per a infants dins el Festival Flors i Violes amb "La veu de les violes petites".

A les escoles i instituts s’hi llegiran nous relats fruit dels premis literaris. Destaquem el 6è Premi Pissiganya de Poesia Escolar en el qual col·labora l’Espai Brossa.

Esperem que Sant Jordi encomani les ganes de llegir.