Gerard Vergés, al 'Què llegeixes?'

03-03-2017

Foto de l'autor

Aquest mes de març, Gerard Vergés és el protagonista del concurs de la 'Casa del mes' que organitzem conjuntament Espais Escrits i Què llegeixes?

Voleu conèixer l'autor? Voleu optar al premi? Us podem en context sobre l'autor i l'espai que en difon el llegat literari: 

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa us presenta la ruta literària “Tortosa, sota l’ombra de Vergés”, que recórrer els escenaris que va viure Gerard Vergés i s’endinsa en el paisatge que ells tant va estimar. Apotecari, assagista, traductor i poeta, esdevé una figura cabdal de les lletres catalanes. L’obra de Vergés és breu però acurada i molt selecta, i ha obtingut el reconeixement dels premis més importants del país: premi Carles Riba de poesia (1981), premi Josep Pla (1985), premi Josep Vallverdú (1991), premi crítica Serra d’Or de traducció (1993), Medalla d’or de la ciutat de Tortosa (2009) i Creu Sant Jordi (1997). Estem davant, per tant, d’un autor més que consolidat amb qui tenim el compromís de reivindicar-lo i donar-lo a conèixer.

Adreça web: http://bibliotecamarcellidomingo.blogspot.com.es/

Ubicació: Biblioteca Marcel·lí Domingo. C/ de la Mercè, 6 - 43500 TORTOSA. Telèfon 977.44.55.66 Horaris de visita a convenir. 

Participeu al concurs i endueu-vos  un exemplar de Poesia completa (1982-2014) publicada per Proa recentment. Una edició, a cura de Sam Abrams, que aplega l’obra poètica completa de Gerard Vergés.

Participa-hi!