Agenda

"El Carnaval i les seves figures", de Teresa Costa-Gramunt. Presentació de llibre

22-02-2017 | 19h
Espai Betúltia, Badalona

Presentació del llibre El carnaval i les seves figures, de Teresa Costa-Gramunt (textos) i Adelaida Murillo (figures). El Cep i la Nansa edicions, Vilanova i la Geltrú, 2016.
Presentarà Joan Soler i Amigó. 
Col·labora: Llibreria El Full

El carnaval i les seves figures,  recull un grapat d’articles, alguns ja publicats i d’altres inèdits, de Teresa Costa-Gramunt   inspirats en el carnaval de diverses contrades i cultures.  El llibre està il·lustrat per la pintora Adelaida Murillo.  

Teresa Costa-Gramunt (Vilanova i la Geltrú). De formació artística i humanista en diverses disciplines, dissenya ex-libris que ha exposat en més d’un centenar d’exposicions. És fundadora de l’Associació Catalana d’Exlibristes i presidenta de l'lAssociació Dones Artistes Som 7. Des del 1990 es dedica intensament a la creació literària. Ha publicat una quarantena de llibres entre assaigs, narracions, llibres de viatges, poemes i prosa poètica. Ha guanyat diversos premis literaris i és Mestra en Gai Saber.

Adelaida Murillo (Palma de Mallorca) és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha cursat també estudis de Gravat i Litografia en l’escola de Les Arts del llibre.  Ha participat en casi un centenar de exposicions a: Catalunya, Madrid, Mallorca, La Rioja, Jaén, Cuba, França, Thailàndia, i a EEUU (Seattle, New York i Chicago).