imatge superior
Espais Escrits
Espais Escrits
 
De bon matí, quan he obert la finestra, ja he sentit el delicadíssim flauteig de l’oriol. Aquesta melodia breu, senzilla, pura, és com l’emanació més serena i més afinada del paisatge[…] és com l’ànima musical d’aquest recer de conreus i boscos.
Marià Manent. L’aroma d’arç dins OC Vol 1 Barcelona, 2000, Edicions 62 i Diputació de Barcelona. Obres Completes de Marià Manent. Vol. 1, p. 378.
Destaquem:
Aquest any us proposem conèixer els espais escrits de Mallorca, com Can Alcover, la Casa Llorenç Villalonga, Miramar o la Casa Pare Ginard, entre d’altres. A més d’assistir a exposicions i espectacles literaris.

La Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet ens proposen un programa d’allò més interessant que us podeu descarregar aquí. Les inscripcions restaran obertes fins al 5 d’octubre, només heu d’enviar un correu a info@espaisescrits.cat.


[+]
Del 27 d’octubre al 3 de desembre tindrà lloc el curs "El patrimoni literari, un recurs educatiu", al Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Podeu veure el programa i inscriure-us aquí. [+]
Els dissabtes 8 i 22 d’octubre i 5 i 19 de novembre tindrà lloc el quart mòdul del curs "El patrimoni literari, un recurs educatiu", organitzat conjuntament amb l’ICE Josep Pallach de la UdG i els socis de les comarques de Girona.
El curs, de 15 hores, és reconegut com a activitat de formació permanent. Podeu veure el programa i inscriure-us aquí. [+]
Us animem a participar al concurs La casa del mes, que aqusesta vegada ha preparat el Museu dels Sants d’Olot, una institució que, entre d’altres, es dedica a la promoció i difusió de la vida i l’obra de l’escriptor Marian Vayreda, autor de La punyalada. Participa-hi!

[+]
 
angles castellano