imatge superior
Espais Escrits
Espais Escrits
 
Una societat de fatxendes és plausiblement concebible; una societat d'humils seria inhabitable i perillosíssima.
Josep Pla. El quadern gris Barcelona, 1966, Ed. Destino, OC, 1 p.358.
Destaquem:
Aquest any us proposem conèixer els espais escrits de Mallorca, com Can Alcover, la Casa Llorenç Villalonga, Miramar o la Casa Pare Ginard, entre d’altres. A més d’assistir a exposicions i espectacles literaris.

La Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet ens proposen un programa d’allò més interessant que us podeu descarregar aquí. Les inscripcions restaran obertes fins el 23 de setembre.


[+]
Del 27 d’octubre al 3 de desembre tindrà lloc el curs "El patrimoni literari, un recurs educatiu", al Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Podeu veure el programa i inscriure-us aquí. [+]
Els dissabtes 8 i 22 d’octubre i 5 i 19 de novembre tindrà lloc el quart mòdul del curs "El patrimoni literari, un recurs educatiu", organitzat conjuntament amb l’ICE Josep Pallach de la UdG i els socis de les comarques de Girona.
El curs, de 15 hores, és reconegut com a activitat de formació permanent. Podeu veure el programa i inscriure-us aquí. [+]
Us animem a participar al concurs La casa del mes, que aqusesta vegada ha preparat el Museu dels Sants d’Olot, una institució que, entre d’altres, es dedica a la promoció i difusió de la vida i l’obra de l’escriptor Marian Vayreda, autor de La punyalada. Participa-hi!

[+]
 
angles castellano